+355 4 2253177

Aktivitete

GRAND GALA 2015-514
22 Dhjetor 2014

Nje Gala per te ” Nderuar” Tolerancen

Me një mbrëmje gala, “Top Channel” dhe fondacioni mediatik “Dritan Hoxha”, kanë nxjerrë ...

    më shumë »   

konf19
19 Gusht 2014

“Historia e medias dhe mediatizimi i historisë”

Prej 11 vjetësh Top Channel vijon të mbetet një ndër ekranet më të dashur për shqiptarët. Po...

    më shumë »   

IMG_6076-as-Smart-Object-1
19 Gusht 2014

Një “Gala” në emër të gruas

Në një shoqëri maskiliste, gratë nuk e kanë të lehtë të marrin rolin e tyre. Për të mbësh...

    më shumë »   

Projekte

Çmime

DSC02939
1 Qershor 2015

Çmime të dhëna nga Fondacioni “Dritan Hoxha” për vitin 2015

  Fitues i cmimit  “Artist to watch” / “Artisti i ri me i mire” shkon ...

    më shumë »   

Bashkëpunime

11049667_992779530765540_4930535250778826119_n
10 Nëntor 2015

CIKLI I VIDEO-DOKUMENTARËVE “RRATHË III”

Këto janë vetëm disa nga sekuencat e 18 videodokumentarëve të prodhuar në ciklin televiziv “...

    më shumë »   

Fondacioni

dritanhoxha
11 Gusht 2014

Fondacioni

Fondacioni Mediatik “Dritan Hoxha” u krijua ne dhjetor të vitit 2010 dhe mban këtë emër për...

    më shumë »   

Video

    Të gjitha »   

Partnerët