+355 4 2253177

Bashkëpunime

10 Nëntor 2015

CIKLI I VIDEO-DOKUMENTARËVE “RRATHË III”

Këto janë vetëm disa nga sekuencat e 18 videodokumentarëve të prodhuar në ciklin televiziv “...

    më shumë »   

20 Maj 2015

Ediconi i 3-të i `Albanian ICT Awards`

Mbrëmjen e së premtes janë shpallur fituesit e edicionit të 3-të të “Albanian ICT Awards”....

    më shumë »   

19 Gusht 2014

Cikli i video-dokumentarëve “Rrathë”

Realitete urbane, copëza jete të sjella përmes pamjeve që flasin më shumë se fjalët, tema soc...

    më shumë »   

19 Gusht 2014

Cikli i video-dokumentarëve “Rrathë II”

Histori njerëzish, investigim, por edhe videodokumentarë të realizuar nga të rinj dhe studentë ...

    më shumë »   

19 Gusht 2014

Prifest

Duke parë dhe ndjekur shembujt e mire e shume shteteve ne botës është dëshmuar qe promovimi m...

    më shumë »   

19 Gusht 2014

Shfaqje Danse Teatër

British Council ne Shqiperi sjell per te performuar nje nga kompanite e kercimit me te famshme Brita...

    më shumë »   

16 Gusht 2014

Albanian ICT Awards

“ICTS Media” organizoi edicionin e dytë të “Albanian ICT Awards”. Ky event përfshin s...

    më shumë »