+355 4 2253177

Projekte

16 Gusht 2014

Konkursi vjetor për gazetarët e rinj

Fondacioni Mediatik “Dritan Hoxha” në inkurajim të gazetarisë cilësore dhe me synime për pr...

    më shumë »   

16 Gusht 2014

“Summer Fest”

“ Summer Fest”  është një turne veror i organizuar nga Fondacioni “Dritan Hoxha” me ...

    më shumë »   

16 Gusht 2014

“Unë Flas”

“Unë Flas” (www.uneflas.al) është një projekt që synon t’u japë zë qytetarëve ...

    më shumë »   

16 Gusht 2014

Konkursi mediatik për gazetarët e rinj

Fondacioni “Dritan Hoxha”, për të tretin vit radhazi, ndau çmimet multimediale, me qëllim nx...

    më shumë »