+355 4 2253177

Aktivitete

22 Dhjetor 2014

Nje Gala per te ” Nderuar” Tolerancen

Me një mbrëmje gala, “Top Channel” dhe fondacioni mediatik “Dritan Hoxha”, kanë nxjerrë ...

    më shumë »   

19 Gusht 2014

“Historia e medias dhe mediatizimi i historisë”

Prej 11 vjetësh Top Channel vijon të mbetet një ndër ekranet më të dashur për shqiptarët. Po...

    më shumë »   

19 Gusht 2014

Një “Gala” në emër të gruas

Në një shoqëri maskiliste, gratë nuk e kanë të lehtë të marrin rolin e tyre. Për të mbësh...

    më shumë »   

19 Gusht 2014

Vlora nderon Dritan Hoxhën

“Unë kam një vizion për Shqipërinë, për të ardhmen e saj dhe mundohem ta pasqyroj atë në ...

    më shumë »   

19 Gusht 2014

Hapet zyrtarisht gara për Albanian ICT Awards 2012

Kompania ICTS Media, lidere në botimet mediatike të ICT-së në rajon, përmes mediumeve të saj t...

    më shumë »   

19 Gusht 2014

Dritan Hoxha, 5 vjet nga ndarja

Një rrëfim krejt i veçantë, jashtë kornizave dhe që mundohet të sjellë sa më komplekse figu...

    më shumë »   

19 Gusht 2014

Një mbrëmje Gala Bamirësie

Fondet që do të mblidhen nga kjo nismë do i shkojnë familjeve të ngujuara në Shkodër dhe Duka...

    më shumë »