Projekte

May 22, 2022 Konkursi vjetor për gazetarët e rinj

Fondacioni Mediatik “Dritan Hoxha” në inkurajim të gazetarisë cilësore dhe me synime për promovimin e gazetarëve të rinj shqiptarë, që prej vitit 2011 organizon çdo pranverë, konkursin vjetor “Dritan Hoxha” për gazetarët e rinj Fondacioni inkurajon gazetarë të rinj, të sjellin modele të reja të të

May 22, 2022 “Summer Fest”

“ Summer Fest"  është një turne veror i organizuar nga Fondacioni “Dritan Hoxha” me mbeshtetjen mediatike të televizionit Top Channel dhe bashkive të qyteteve. Ky event u zhvillua për herë të parë në vitin 2012 në 6 qytete të Shqipërisë: Durrës, Vlorë, Sarandë, Lezhë, Pogradec,

May 22, 2022 “Unë Flas”

"Unë Flas" (www.uneflas.al) është një projekt që synon t’u japë zë qytetarëve për problemet e tyre, për të folur hapur pa çensure mbi çështje që i shqetësojnë. Qëllimi i këtij projekti është nxitja e çdo qytetari për të kryer një akt qytetar, për të folur. Gazetarët

May 22, 2022 Konkursi mediatik për gazetarët e rinj

Fondacioni “Dritan Hoxha”, për të tretin vit radhazi, ndau çmimet multimediale, me qëllim nxitjen dhe evidentimin e brezit të ri të gazetarëve. Vjollca Dako, Drejtoresha e Fondacionit u shpreh se në konkursin e sivjetshëm u shtuan edhe disa zhanre të tjera në konkurim. “Konkursi i këtij