tan-pp

Fondacioni Mediatik “Dritan Hoxha” u krijua ne dhjetor të vitit 2010 dhe mban këtë emër për nder të themeluesit të Top Media Group dhe një prej drejtuesve më të suksesshëm të medias audio-vizive shqiptare, me një kontribut të veçantë në zhvillimin e këtij sektori në Shqipëri.

 

Ky fondacion u krijua me vullnetin e familjes dhe bashkëpunëtorëve të Dritan Hoxhës, për të kontribuar më tej në fushën e medias, artit dhe kulturës duke transmetuar sistemin e vlerave më të mira të punës në Top Media Group dhe për të promovuar vlera të reja.

AKTIVITETE

ÇMIME

Projekte