Aktivitete

May 22, 2022 Nje Gala per te ” Nderuar” Tolerancen

Me një mbrëmje gala, “Top Channel” dhe fondacioni mediatik “Dritan Hoxha”, kanë nxjerrë në pah një nga virtytet më të mira të shqiptarëve ndër shekuj, tolerancën. Mbrëmja u zhvillua të mërkurën në skenën e Teatrit të Operës dhe Baletit, duke përçuar mesazhe mbi këtë vlerë

May 22, 2022 “Historia e medias dhe mediatizimi i historisë”

Prej 11 vjetësh Top Channel vijon të mbetet një ndër ekranet më të dashur për shqiptarët. Por si lindi dhe u ngrit Top Media? Cili është çelësi i suksesit dhe cili është vizioni i këtij gjigandi televiziv, i cili vuri standarde të reja në tregun

May 22, 2022 Një “Gala” në emër të gruas

Në një shoqëri maskiliste, gratë nuk e kanë të lehtë të marrin rolin e tyre. Për të mbështetur gruan dhe rolin e saj në familje e shoqëri, si dhe për të reaguar ndaj valës së dhunës në shoqëri gjatë vitit 2012, Top Media i dedikoi

May 22, 2022 Vlora nderon Dritan Hoxhën

“Unë kam një vizion për Shqipërinë, për të ardhmen e saj dhe mundohem ta pasqyroj atë në televizionin Top Channel”.Dritan Hoxha, korrik 2007; themelues i Top Media.  Ky vizion, i kthyer në bindje dhe më pas realitet, e bën Dritan Hoxhën, themeluesin e Top Medias, një

May 22, 2022 Hapet zyrtarisht gara për Albanian ICT Awards 2012

Kompania ICTS Media, lidere në botimet mediatike të ICT-së në rajon, përmes mediumeve të saj të shtypura dhe online, “PCWorld Albanian”, “CIO Albanian”, “GameWorld” dhe revistës më të fundit “Computer World Albania”, në bashkëpunim me Fondacionin “Dritan Hoxha” dhe partnerë të tjerë, do të organizojë

May 22, 2022 Dritan Hoxha, 5 vjet nga ndarja

Një rrëfim krejt i veçantë, jashtë kornizave dhe që mundohet të sjellë sa më komplekse figurën e Dritan Hoxhës, njeriut që ndryshoi mentalitetin e një gjeneratë të tërë shqiptarësh dhe që revolucionarizoi tërësisht tregun mediatik në Shqipëri. Pese vjet nga ndarja e parakohshme nga jeta, Top

May 22, 2022 Një mbrëmje Gala Bamirësie

Fondet që do të mblidhen nga kjo nismë do i shkojnë familjeve të ngujuara në Shkodër dhe Dukagjin. Presidentja e Top Medias, zonja Vjollca Hoxha, në fjalën e saj përshëndetëse tha se Shqipëria e shekullit të XXI nuk mund të jetë vendi me pabarazi të