Çmime

May 22, 2022 Çmime të dhëna nga Fondacioni “Dritan Hoxha” për vitin 2015

Fitues i cmimit  "Artist to watch" / "Artisti i ri me i mire" shkon per Aslaidon me kengen " Vetem do ia dal" Sara Hoxha dhe Eno Popi ne Top Fest 12. Çmimi i Fondacionit “Dritan Hoxha”, për konkursin mediatik “Rrathë III” , organizuar nga Fondacioni “Shoqëria

May 22, 2022 Çmime të dhëna nga Fondacioni “Dritan Hoxha” për vitin 2014

Çmimi Special i Fondacionit “Dritan Hoxha”, për konkursin mediatik “Rrathë” , organizuar nga Fondacioni “Shoqëria e Hapur për Shqipërinë”, Soros, për Emiljo Leka për video-dokumentarin “Merimanga” . Çmimi i Medias, nga fondacioni “Dritan Hoxha”, iu dha filmit slloven “Chefuri Raus”, me regji të Goran Vojnoviç. Çmimi fitues

May 22, 2022 Çmime të dhëna nga Fondacioni “Dritan Hoxha” për vitin 2013

Ne emër të Fondacionit “Dritan Hoxha”, ne “Top Fest 10” Lori Hoxha jep çmimin "Best New Artist", çmim qe e fitoi "The Code" me kengen “Apokalips” Çmimi i Medias në edicionin e 5 të festivalit të filmit “Prifest”, për filmin “Halima’s path” nga Arsen Ostojic, Croatia. Çmimi

May 22, 2022 Çmime të dhëna nga Fondacioni “Dritan Hoxha” për vitin 2012

Çmimi fitues i konkursit për studentë për shtypin e shkruar për vitin 2012, për Saimir Muzhaka. Çmimi “Best New Artist” për artistin e ri më të mirë në “Top Fest 9”, Elhaida Dani. Çmimi Special i Fondacionit “Dritan Hoxha”, për konkursin mediatik “Rrathë” , organizuar nga Fondacioni“Shoqëria

May 22, 2022 Çmime të dhëna nga Fondacioni “Dritan Hoxha” për vitin 2011

Çmimi fitues i konkursit për studentë dhe diplomantë të gazetarisë në shtypin e shkruar për vitin 2011, Ulkie Sinani. Çmimi “Best New Artist” për artistin e ri më të mirë në “Top Fest 8” për Anxhelina Hadërgjonaj. Çmimi i vitit 2011 për profesor Kristo Frasherin, me motivacioin