Bashkëpunime

May 22, 2022 CIKLI I VIDEO-DOKUMENTARËVE “RRATHË III”

Këto janë vetëm disa nga sekuencat e 18 videodokumentarëve të prodhuar në ciklin televiziv “Rrathë 3”, produkt i Fondacionit “SOROS”, partner i të cilit për të tretin vit radhazi është edhe Fondacioni “Dritan Hoxha”. “Ky është viti i tretë që e organizojmë. Është viti i tretë

May 22, 2022 Ediconi i 3-të i `Albanian ICT Awards`

Mbrëmjen e së premtes janë shpallur fituesit e edicionit të 3-të të “Albanian ICT Awards”. Ky konkurs mbarëkombëtar ka finalizuar përpjekjet disamujore në kërkim të yjeve të teknologjisë së informacionit në mbarë trevat shqipfolëse. Në ceremoni janë ndarë çmimet në 7 kategori, që kanë qenë objektiv

May 22, 2022 Cikli i video-dokumentarëve “Rrathë”

Realitete urbane, copëza jete të sjella përmes pamjeve që flasin më shumë se fjalët, tema sociale të njohura, por që përcjellin mesazhe kuptimplota.Ky ka qenë boshti që ka bashkuar në projektin ‘Rrathë’, 90 të rinj e të reja, pjesëmarrës në konkursin e videodokumentarëve me metrazh

May 22, 2022 Cikli i video-dokumentarëve “Rrathë II”

Histori njerëzish, investigim, por edhe videodokumentarë të realizuar nga të rinj dhe studentë që sjellin një këndvështrim krejtësisht të ri dhe origjinal, jo vetëm në ide, por edhe në realizim.Drejtori i Fondacionit SOROS, Andi Dobrushi gjatë cermonisë së ndarjes së cmimeve tha se përmes këtij

May 22, 2022 Prifest

Duke parë dhe ndjekur shembujt e mire e shume shteteve ne botës është dëshmuar qe promovimi më i mire i një shteti është kultura. Qëllimi i Prifestit është të hap dyert e shtetit më tëri në botë dhe t’i mundësojë Kosovës filmat më të mire botëror. Krahas kësaj

May 22, 2022 Shfaqje Danse Teatër

British Council ne Shqiperi sjell per te performuar nje nga kompanite e kercimit me te famshme Britanike Candoco. Kompania e kercimit Candoco nder te tjera ka bere koreografine dhe ka performuar ne mbylljen e Lojerave Paralympike ne Londer 2012. British Council në bashkëpunim me Fondacioni Vodafone

May 22, 2022 Albanian ICT Awards

"ICTS Media” organizoi edicionin e dytë të “Albanian ICT Awards”. Ky event përfshin shqiptarë profesionistë të fushës nga të gjitha trevat shqiptare.  Cmimet e teknologjisë së informacionit dhe komunikimit, për vitin 2013 u ndanë në pesë kategori. “ICT Inovacioni i vitit”, i cili u fitua nga