Çmime të dhëna nga Fondacioni “Dritan Hoxha” për vitin 2011

Çmime të dhëna nga Fondacioni “Dritan Hoxha” për vitin 2011

Çmimi fitues i konkursit për studentë dhe diplomantë të gazetarisë në shtypin e shkruar për vitin 2011, Ulkie Sinani.

Çmimi “Best New Artist” për artistin e ri më të mirë në “Top Fest 8” për Anxhelina Hadërgjonaj.

Çmimi i vitit 2011 për profesor Kristo Frasherin, me motivacioin ” Për publicistikën e tij kushtuar identitetit dhe integritetit te shqiptarëve”