Çmime të dhëna nga Fondacioni “Dritan Hoxha” për vitin 2012

Çmime të dhëna nga Fondacioni “Dritan Hoxha” për vitin 2012

Çmimi fitues i konkursit për studentë për shtypin e shkruar për vitin 2012, për Saimir Muzhaka.

Çmimi “Best New Artist” për artistin e ri më të mirë në “Top Fest 9”, Elhaida Dani.

Çmimi Special i Fondacionit “Dritan Hoxha”, për konkursin mediatik “Rrathë” , organizuar nga Fondacioni
“Shoqëria e Hapur për Shqipërinë”, Soros, për Eriona Çami për video-dokumentarin “Agustini”

Çmimi i Medias në Festivalin e filmit “Prifest”, për filmin “Three Worlds” (Tri Botët)

Çmimi i vitit 2012 për këngëtaren e madhe Vaçe Zela, me motivacionin “Këngëtarja e shekullit, që i dhuroi
zërin dhe zemrën muzikës shqiptare”