Çmime të dhëna nga Fondacioni “Dritan Hoxha” për vitin 2014

Çmime të dhëna nga Fondacioni “Dritan Hoxha” për vitin 2014

Çmimi Special i Fondacionit “Dritan Hoxha”, për konkursin mediatik “Rrathë” , organizuar nga Fondacioni “Shoqëria e Hapur për Shqipërinë”, Soros, për Emiljo Leka për video-dokumentarin “Merimanga” .

Çmimi i Medias, nga fondacioni “Dritan Hoxha”, iu dha filmit slloven “Chefuri Raus”, me regji të Goran Vojnoviç.

Çmimi fitues i konkursit për studentë për shtypin e shkruar për vitin u fitua nga Julian Hoxhaj
Çmimi për raportim multimedial për gazetarin online u fitua nga Xhentiana Muskaj .
Cmimi video-sociale nga Arisa Lico.

Ne emër të Fondacionit “Dritan Hoxha”, ne “Top Fest 11” Lori dhe Sara Hoxha japin çmimin “Best New Artist”, çmim qe e fitoi kengetarja e re Sigi Bastri.

Çmimi “Dritan Hoxha” për 2014-n, i cili i shkoi kampiones së botës në xhudo, sportistes nga Kosova, Majlinda Kelmendi, në shenjë mirënjohjeje për ngritjen lart të emrit të Shqipërisë në botë.