Çmime të dhëna nga Fondacioni “Dritan Hoxha” për vitin 2015

Çmime të dhëna nga Fondacioni “Dritan Hoxha” për vitin 2015

Fitues i cmimit  “Artist to watch” / “Artisti i ri me i mire” shkon per Aslaidon me kengen ” Vetem do ia dal”

Sara Hoxha dhe Eno Popi ne Top Fest 12.

Çmimi i Fondacionit “Dritan Hoxha”, për konkursin mediatik “Rrathë III” , organizuar nga Fondacioni “Shoqëria e Hapur për Shqipërinë”, Soros, per Anis Leka me “Pasqyre”.