Shfaqje Danse Teatër

Shfaqje Danse Teatër

British Council ne Shqiperi sjell per te performuar nje nga kompanite e kercimit me te famshme Britanike Candoco. Kompania e kercimit Candoco nder te tjera ka bere koreografine dhe ka performuar ne mbylljen e Lojerave Paralympike ne Londer 2012.

British Council në bashkëpunim me Fondacioni Vodafone Albania dhe Fondacioni Dritan Hoxha sjellin në Shqipëri për herë të parë kompaninë e mirënjohur Britanike të Kercimit “Candoco Dance Company”.